Välkomna till ett nytt verksamhetsår

13 februari, 2015

Vi har haft årsmöte, där vi antog de nya stadgarna (kommer upp länk här snart) så nu är Stockholms Westernryttare officiellt en fristående westernklubb. Lite tråkigt att lämna Wras på sätt och vis, men som utveckligen varit de senaste sex-sju åren såg vi ingen annan råd, det är inte hållbart med ett förbund som är uppbyggt på toppstyrning och noll insyn eller påverkansmöjligheter för sina medlemmar. Det är ju många klubbar som lämnar Wras nu, och alla specialförbund orndar numer öpna klasser, så tävlingsmöjligheter kommer det att finnas ändå.
I vår plan för året finns tre öppna tävlingar utan licens-eller medlemstvång, en långritt och en rad kurser. 2016 sänker vi medlemsavgiften till 150 för enskild medlem, 100 för junior och 300 för familj (vi kunde inte sänka redan i år eftersom våra nya stadgar trädde ikraft först efter mötet).
Vi kommer också att dela ut high-point-priser på årsmötet nästa år, baserat på medlemmarnas prestationer på våra tävlingar.
Överlag känns det som om vi kommer att gå ett strålande aktivt år tillmötes, vi har redan fått nya medlemmar, många anmälningar till vårens första tävling i april och det är fullt på långritten, men som vanligt är ni medlemmar välkomna med förslag på fler aktiviter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *